Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Groen Herentals Christiaan Mertens kandidaat voor provincieraad en gemeenteraad

C. Mertens Groen

Christiaan Mertans: “Omdat ik politiek en democratie belangrijk vind, ben ik voor Groen kandidaat voor de Provincieraad en de Gemeenteraad. Als bruggenbouwer en aandachtige luisteraar wil ik mij hier graag actief voor inzetten.”

Christiaan zijn politieke ambitie is: Van de stationsomgeving een plek te maken die aangenaam is om er als reiziger, pendelaar of bewoner te vertoeven, te passeren of te wonen. De mobiliteit van zwakke weggebruikers te verbeteren en veiliger te maken. En de aandacht voor de meest kwetsbare personen hoog op de agenda te zetten.

Doorheen de jaren heeft Christiaan Herentals en de Kempen ontdekt als een plek waar het fijn wonen is. Heerlijk wandelen en fietsen in de natuur en de landelijke omgeving.

Als vrijwilliger engageert hij zich al vele jaren in tal van sociale organisaties, met o.a. aandacht voor kwetsbare mensen. Hij is er rotsvast van overtuigd dat vrijwilligerswerk bijdraagt tot een verdraagzamere samenleving.

Van opleiding is hij maatschappelijk werker en criminoloog. Hij gaf les aan de Thomas More Hogeschool Geel en momenteel werkt Christiaan als juridisch adviseur bij de CM. Als vakbond militant en onderhandelaar vertegenwoordigt hij de belangen van werknemers. Ook is hij medeauteur van handboeken over sociale wetgeving.

Christiaan: “Veel begint met luisteren!“

C. Mertens Groen

Deel dit artikel